Päättynyt: Alvin ja pikkuoravat reissussa -kilpailu

Kilpailuaika: 
25.05.2016 - 15:39 <-> 05.06.2016 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Jussi Väisänen, Noora Julla ja Jarkko Suutarinen. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Alvin ja pikkuoravat reissussa

Laulutrio Alvin ja pikkuoravat palaavat jälleen ruudulle kolmikon neljännessä elokuvassa Alvin ja pikkuoravat reissussa. Koko perheen komedia saapuu piakkoin myös katselijoiden olohuoneeseen, sillä elokuva julkaistaan Suomessa DVD:nä ja Blu-rayna 6.6.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa tuoreen Alvin ja pikkuoravat reissussa -elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Käy ensin tykkäämässä Filmaatikon Facebook-sivuja. Vastaa sen jälkeen kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 5.6. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.