Uutiset

Filmaatikon uutiset
 • 23.08.17 15:43
  Common

  Starz on ostanut oikeudet työnimellä Black Samurai kulkevalle sarjalle, jonka pääosaan on kiinnitetty Common (kuvassa).

  Sarja perustuu samannimiseen Marc Oldenin kirjoittamiin kirjoihin, jotka seuraavat Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukkojen sotilasta, jonka elämä muuttuu kun tämä kohtaa legendaarisen japanilaisen mestarin ja oppi samurain salat.

  Televisiotuotannon käsikirjoituksesta vastaavat Cormac ja Marianne Wibberley, jotka on kiinnitetty myös sarjan vetäjiksi.

  Aiheesta on tehty jo...

 • 23.08.17 13:30
  Stranger Things

  Dufferin veljekset Matt ja Ross ovat paljastaneet saaneensa tilauksen Stranger Thingsin kolmannelle kaudelle.

  Ross paljastaa lisäksi, että kaksikko harkitsee tällä hetkellä sarjan kokonaiskestoksi noin neljän kauden mittaa. Heidän nykyiseen suunnitelmaan ei kuitenkaan kuulu tällä hetkellä miettiä liiaksi vielä kolmatta kautta pidemmälle.

  Toinen tuotantokausi käynnistyy ensimmäisen osan jälkimainingeista ja seuraa tuttua ystäväporukkaa, joka yrittää totuttautua uuteen eloon maailmassa, joka osoittautui hiljattain...

 • 23.08.17 11:13
  Joker

  Warner Bros ja DC Comics ovat aloittaneet varhaiset neuvottelut uudesta supersankarielokuvasta, joka keskittyisi sarjakuvakustantamon ikoniseen Jokeriin.

  Projektin ohjaajaksi on kiinnitetty Hangover-elokuvista parhaiten tunnettu Todd Phillips, joka vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Scott Silverin kanssa. Elokuvan yhtenä tuottajana häärää puolestaan Martin Scorsese.

  Yhtiöiden tarkoituksena on käynnistää kokonaan uusi, toistaiseksi vielä nimeämätön DC-elokuvien sivuhaara, joka laajentaa sarjakuvakustantamon...

 • 22.08.17 15:51
  Pedro Pascal

  Sonyn toimintaelokuva The Equalizerille suunnitteilla oleva jatko-osa on kiinnittänyt tuotantoonsa Pedro Pascalin (kuvassa).

  Näyttelijän tarkemmasta roolihahmosta ei ole vielä kuitenkaan tietoa, mutta Denzel Washington palaa elokuvan päärooliin. Myös Antoine Fuqua aikoo saapua takaisin ohjaajaksi.

  Richard Wenkin käsikirjoittama elokuva on tarkoitus saapua teattereihin syksyllä 2018. 

 • 22.08.17 13:44
  Ed Skrein

  Kehitteillä oleva Hellboy-uusioversio on kasvanut uudella näyttelijällä, kun Ed Skrein (kuvassa) on kiinnitetty tuotantoon.

  Näyttelijä nähdään elokuvassa Bureau of Paranormal Research and Defensen vartijana, Ben Daimiona, joka pystyy muuntautumaan jaguaariksi jouduttuaan kivun kohteeksi.

  David Harbour on kiinnitetty elokuvan nimikkohahmoksi, minkä lisäksi muissa rooleissa nähdään muun muassa Ian McShane ja Milla Jovovich.

  Neil Marshall ohjaa elokuvan.

 • 22.08.17 11:35
  Paul Greengrass

  Paul Greengrass on paljastanut ohjaavansa ja käsikirjoittavansa elokuvan seuraavaksi Oslossa ja Utøyan saarella vuonna 2011 tehdystä terrori-iskusta.

  Ohjaaja aikoo kronikoida tuolloin Anders Behring Breivikin nimisen norjalaisen tekemän terrori-iskun, jossa kuoli yhteensä 77 ihmistä. Iskut koostuivat Oslossa tehdystä autopommista sekä joukkomurhasta Utøyan saarella. Breivik tuomittiin teoistaan 21 vuodeksi vankeuteen.

  Netflix on saapunut tuottajaksi elokuvaan, jonka kuvausten on määrä alkaa myöhemmin tänä vuonna Norjassa...

 • 21.08.17 12:36
  Jessie T. Usher

  Tim Storyn ohjaama Shaft-uudelleenkäynnistys Son of Shaft on kiinnittänyt Jessie T. Usherin (kuvassa) elokuvan pääosaan.

  Vuonna 1971 alkujaan julkaistu toimintaklassikko sovitettiin jo kertaalleen uusiksi vuonna 2000, jolloin pääosassa nähtiin Samuel L. Jackson. Alkperäisteoksen Shaftina nähtiin Richard Roundtree.

  Sekä Roundtree että Jackson käyvät parhaillaan neuvotteluja palatakseen rooleihinsa myös Son of Shaftin tuotantoon. Suostuessaan Usher nähtäisiin Jacksonin esittämän...

 • 18.08.17 19:51
  Justin Theroux

  Netflixin kymmenenosainen Maniac-sarja on kiinnittänyt riveihinsä Justin Therouxin (kuvassa).

  Vuonna 2014 julkaistuun samannimiseen norjalaiseen sarjaan perustuva Maniac on musta komedia, joka seuraa psykiatrisella osastolla olevien henkilöiden päänsisäisiä fantasioita.

  Sarjaan on jo entuudestaan kiinnitetty Emma Stone ja Jonah Hill. Patrick Somerville vastaa käsikirjoituksesta ja Cary Fukunaga ohjauksesta.

 • 18.08.17 17:40
  Michael B. Jordan

  Korealainen kulttiklassikko A Bittersweet Life ollaan aikeissa kuvata uusiksi jenkkiyleisölle sopivampaan muotoon.

  Jenkkituotannon ohjaajaksi on kiinnitetty Jennifer Yuh Nelson ja elokuvan pääosaan Michael B. Jordan (kuvassa).

  Uusioversio seuraa mafiosoa, joka saa pomoltaan tehtäväksi tappaa rakastajattaren, johon hän on viimeaikoina rakastunut itse.

  Elokuvasta harkitaan mahdollisuuksien mukaan myös potentiaalista elokuvasarjan alkua.

 • 18.08.17 15:43
  Patty Jenkins

  Patty Jenkins (kuvassa) on käymässä viimeisiä neuvottelujaan palatakseen hittielokuva Wonder Womanin jatko-osan ohjaajaksi.

  Ohjaajan lisäksi myös Gal Gadot palaa luonnollisesti nimikkosankariksi tulevassa jatko-osassa, josta ei ole kuitenkaan paljastettu vielä tässä vaiheessa paljoakaan.

  Wonder Woman 2 saapuu teattereihin joulukuussa 2019.

 • 18.08.17 13:22
  Alan Arkin

  Tim Burtonin tuleva Dumbo-sovitus on kiinnittänyt tuotantoonsa jälleen yhden ison nimen, kun Alan Arkin (kuvassa) saapuu elokuvaan.

  Näyttelijä nähdään elokuvassa Wall Street -porhona J. Griffing Remingtonina. Hänen lisäkseen elokuvaan on kiinnitetty muun muassa Colin Farrell, Danny DeVito, Michael Keaton ja Eva Green.

  Elokuva seuraa entistä sirkustähteä, joka sodasta palattuaan saa pestin taloudellisesti taistelevan sirkuksen nuoren, isokorvaisen elefantin hoitajana...

 • 18.08.17 11:28
  Ewan McGregor

  Star Wars -elokuvauniversumin sarjaa aiotaan jatkaa seuraavaksi Obi-Wan Kenobiin keskittyvällä tuotoksella, joka on lähteiden mukaan kehitteillä.

  Tuotannon ohjaajaksi on aikeissa saapua Oscar-palkittu Stephen Daldry, joka neuvottelee parhaillaan sopimuksestaan.

  Projekti on kuitenkin vielä niin alkutekijöissä, ettei elokuvalle ole kiinnitetty vielä edes käsikirjoitusta. Alec Quiness nähtiin hahmon roolissa alkuperäisissä tuotannoissa ja Ewan McGregor (kuvassa) tulkitsi tämän nuorempaa versiota esiosatrilogiassa....

 • 17.08.17 17:20
  St. Vincent

  Muusikkona paremmin tunnettu St. Vincent, oikealta nimeltä Annie Clark (kuvassa), on aikeissa ohjata Dorian Grayn muotokuvasta oman elokuvasovituksen.

  Oscar Wilden vuonna 1890 julkaistuun The Picture of Dorian Gray -kirjaan perustuva elokuva aiotaan tehdä tosin naispääosalle, mutta muutoin juoni toisintaa klassikkoteoksen juonen ikinuoresta hedonistista, jonka nuoruuden salaisuutena on ullakolla löytyvä taulu, joka ikääntyy hänen puolesta. Clarkin sovitus aikookin käsitellä naiskauneuteen sidottuja odotuksia.

  David...

 • 17.08.17 15:32
  Cate Blanchett

  Eli Rothin goottikauhuadaptaatio The House with a Clock in Its Walls on aikeissa kiinnittää Cate Blanchettin (kuvassa), joka harkitsee roolia elokuvassa.

  Jack Black on kiinnitetty jo entuudestaan elokuvaan, joka perustuu John Bellairsin samannimiseen kirjaan. Elokuva seuraa orvoksi joutunutta poikaa, joka löytää kokonaisen uuden maailman salaisine käytävineen, taikuuksineen ja vaaroineen setänsä vanhasta talosta.

  Eric Kripke vastaa käsikirjoituksesta.

 • 17.08.17 13:42
  Channing Tatum

  Melissa Del Bosquen huumesodasta kertova kirja Bloodlines ollaan aikeissa sovittaa elokuvaksi, jonka pääosaan on kiinnitetty Channing Tatum (kuvassa).

  The True Story of a Drug Cartel, the FBI, and the Battle for a Horse-Racing Dynasty -lisänimellä varustettu kirja kertoo Teksasin rajakaupunkiin määrätystä aloittelevasta FBI-agentista, joka saa nimettömän vihjeen paikallisen kilpahevosen kaupasta. Kun ostavaksi osapuoleksi paljastuu meksikolaisen Zetas-huumekartellin johtaja Miguel Trevino, pääsevät FBI...