Uutiset

Filmaatikon uutiset
 • 22.12.17 14:15
  Hyvää joulua!

  Joulu on täällä jälleen, mikä tarkoittaa samalla sitä, että Filmaatikko sulkee tupansa ovet hetkeksi ja siirtyy muiden lailla joulun viettoon.

  Vuosi 2018 tuo mukanaan myös pieniä muutoksia Filmaatikon päivittäiseen toimintaan, sillä uutisointi lakkaa ainakin toistaiseksi sivuilta tämän viestin myötä. Kuviot jatkuvat normaalisti arvostelujen ja muiden juttujen osalta.

  Uutisointia on tarkoitus jatkaa alustavasti jossain määrin somen puolella Twitterissä, joten jos haluat pysyä edelleen kärryillä elokuvamaailman tapahtumista, nappaa...

 • 22.12.17 12:38
  Mark L. Smith

  Paramount Pictures on kiinnittänyt Mark L. Smithin (kuvassa) tulevan Quentin Tarantinon ideoiman Star Trek -elokuvan käsikirjoittajaksi.

  Idean lisäksi Tarantino haluaa myös ohjata elokuvan, josta kaavaillaan R-ikärajaluokituksella varustettua rymistelyä. J.J. Abrams tuottaa yhdessä Tarantinon kanssa.

  Smithin aiempaa kädenjälkeä on toiseen maailmansotaan sijoittuva trilleri Overlord, jossa kaksi amerikkalaissotilasta jää loukkuun vihollislinjojen taakse.

 • 21.12.17 14:42
  Dark

  Netflix on tilannut toisen tuotantokauden yhtiön saksalaisesta mysteerisarjasta Dark.

  Baran bo Odarin ja Jantje Friesen luoma sarja seuraa saksalaisen kylän asukkaita, joiden elämä muuttuu ja salaisuudet paljastuvat, kun kaksi nuorta lasta katoaa mystisesti.

  Toisen tuotantokauden tarkemmasta julkaisuikkunasta ei kuitenkaan vielä ollut puhetta.

 • 21.12.17 12:20
  Josh Gad

  Disneyn Eoin Colferin lastenkirja Artemis Fowlin pohjalta tehtyyn elokuvaan on kiinnitetty liuta uusia näyttelijöitä.

  Uusien tulokkaiden joukossa on muun muassa Josh Gad (kuvassa), Judi Dench, Lara McDonnell, Nonso Anozie sekä elokuvan pääroolin nappaava Ferdia Shaw.

  Kirjat seuraavat 12-vuotiasta Artemista, joka joutuu kohdatusten vaikutusvaltaisten ja piilossa elelevien keijujen kanssa, jotka ovat mahdollisesti vastuussa myös pojan isän katoamisesta.

  ...

 • 20.12.17 14:41
  Michael Pena

  Netflixin neljäs kausi Narcosista täydentyy Michael Peñalla (kuvassa) ja Diego Lunalla, jotka saapuvat suositun huumekartelleista kertovan draaman tuotantoon.

  Näyttelijöiden tarkempia rooleja ei kuitenkaan paljastettu.

  Neljännen kauden tapahtumapaikasta on sen sijaan ollut puhetta, ja sarjan vetäjä Eric Newman on kertonut seuraavan kauden siirtyvän lähemmäksi Yhdysvaltojen rajaa, Meksikoon.

  Narcosin neljäs kausi käynnistyy vuonna 2018.

 • 20.12.17 12:35
  The Office

  NBC on lähteiden mukaan suunnittelemassa uutta versiota yhtiön suositusta The Office -komediasarjasta.

  Lähteiden mukaan Dunder Miffliniin palattaisiin mahdollisesti jo pikaisesti, sillä NBC silmäilee ensimmäisen kauden julkaisua vuosille 2018-2019.

  Alkuperäisen toimiston sijaan tuleva sarja seuraa Scrantonissa sijaitsevan toimiston henkilökunhtaa, joskin sarjassa nähtäisiin uusien näyttelijöiden lisäksi myös alkuperäisestä sarjasta tuttuja henkilöitä. Steve Carrellin esittämä Michael Scott ei kuitenkaan tee paluuta, vaan hänen tilallaan nähdään uusi...

 • 19.12.17 17:44
  G. I. Joe

  Paramount on viimein antanut tarkan teatteriensi-illan toimintaelokuva G.I. Joe 3:lle.

  Hasbron samannimiseen lelusarjaan perustuvan elokuvatrilogian kolmas osa nähdään tosin teattereissa vasta maaliskuussa 2020.

  Kolmisen vuotta sitten uuden G.I. Joe -elokuvan ohjaksiin huhuiltiin D.J. Carusoa ja käsikirjoittajaksi Akiva Goldsmania, mutta heidän kiinnityksestä ei ole enää varmuutta. Viimeisimmän elokuvan pääosissa nähtiin myös muun muassa Channing Tatum, Bruce Willis ja Dwayne Johnson...

 • 19.12.17 15:20
  Oscar Isaac

  Conrad Vernonin ohjaama animaatiosovitus Addams Familystä on kiinnittänyt Gomezin ääneksi Oscar Isaacin (kuvassa).

  Alkujaan jo vuonna 2013 julkistetusta projektista ei ole kuultu sittemmin mitään kunnollista, joskin käsikirjoitusta ovat rukanneet muun muassa Pamela Pettler ja Matt Lieberman.

  Tarkemmasta juonesta ei sen sijaan ole selvyyttä, joskin oletettavasti elokuvassa nähdään jälleen Addamsin perhen kokonaisuudessaan aina Lurch-hovimestarista lähtien.

  Elokuvalle ei ole annettu...

 • 15.12.17 17:48
  48 Hrs

  Kasaritoiminta 48 Hrs. ollaan aikeissa sovittaa uusiksi valkokankaalle Benny ja Josh Safdien voimin.

  Vuonna 1982 julkaistu alkuperäisteos seurasi Eddie Murphyn ja Nick Nolten esittämää rosvoa ja poliisia, jotka joutuivat lyöttäytymään yhteen saadakseen kiinni poliisintappajat. Elokuvan ohjasi Walter Hill.

  Uusioversiosta ei tiedetä toistaiseksi sen enempää, joskin oletettavaa on, että genre säilyy buddy cop -lajityypin piirissä.

 • 15.12.17 15:09
  IT Crowd

  Brittiläinen komediasarja The IT Crowd aiotaan sovittaa jälleen jenkeille, joskin tällä kertaa tuotannosta vastaa alkuperäisen luoja Graham Linehan.

  Kyseessä on jo kolmas yritys sovittaa brittisarja Yhdysvaltoihin. NBC toteutti jo vuonna 2007 sarjasta pilotin, jonka pääosassa nähtiin Joel McHale, Jessica St. Clair sekä alkuperäisessä ollut Richard Ayoade. Vuonna 2014 sarjaa yritti tuoda uusiksi rapakon taakse Scrubs-luoja Bill Lawrence.

  Alkuperäinen sarja seuraa kahta...

 • 12.12.17 14:46
  Jessica Jones

  Netflix tuo kehutun Jessica Jonesin takaisin toiselle kaudelle maaliskuussa 2018.

  Krysten Ritter palaa nimikkosankariksi alkoholisoituneena ja traumatisoituneena supersankarina, joka hyödyntää taitojaan yksityisetsivänä.

  Toisen kauden tarkemmista juonikuvioista ei ole kuitenkaan kerrottu vielä mitään.

  Ritterin lisäksi myös Rachael Taylor, Eka Darville sekä Carrie-Anne Moss tekevät paluun.

  Jessica Jonesin toinen tuotantokausi nähdään 8. maaliskuuta.

 • 12.12.17 12:16
  Steven Caple Jr.

  Sylvester Stallone on väistynyt Creed 2:n ohjauksesta ja hänen tilalleen on kiinnitetty Steven Caple Jr:n (kuvassa) elokuvan ohjaajaksi.

  Michael B. Jordan saapuu jatko-osaan uusimaan roolinsa Adonis Johnsonina, alkuperäisissä Rocky-elokuvissa nähdyn Apollo Creedin poikana. Stallone palaa puolestaan Rocky Balboaksi.

  Stallone sanoo vaihdoksen syynä olevan sukupolvenvaihdos, jotta uuden sukupolven Adonis Creed kuvaisi myös kameran takana tuoreempaa näkemystä samaan tapaan kuin Stallone oli aikanaan Rocky...

 • 07.12.17 19:31
  Dexter Fletcher

  Fox on kiinnittänyt Dexter Fletcherin (kuvassa) ohjaajaksi tulevaan Queen-elämäkertaan Bohemian Rhapsody.

  Fletcher saapuu tuotantoon korvaamaan Bryan Singerin, jonka tuotantoyhtiö erotti aiemmin tällä viikolla terveyssyihin vedoten.

  Elokuvan pääosassa ja Queen-solisti Freddie Mercuryna nähdään Rami Malek.

  Bohemian Rhapsody saapuu teattereihin loppuvuodesta 2018.

 • 07.12.17 17:48
  Kurt Russell

  Netflix on kiinnittänyt Kurt Russellin toistaiseksi vielä nimettömän jouluelokuvansa joulupukiksi.

  Veteraaninäyttelijän lisäksi elokuvaan on jo entuudestaan kiinnitetty Judah Lewis ja Darby Camp.

  Juoni seuraa kahta sisarusta, jotka yrittävät todistaa joulupukin olemassaolon. Mutta kun he onnistuvat vahingossa ampumaan pukin reen alas Chicagon kaduille, joutuu kolmikko yhdessä keksimään keinon palauttaakseen joulu takaisin raiteilleen.

  Elokuvan ohjaa Clay Kaytis.

 • 07.12.17 15:21
  Ryan Reynolds

  Ryan Reynolds (kuvassa) on kiinnitetty Legendary Entertainmentin tulevan Detective Pikachu -elokuvan nimikkorooliin.

  Suosittuun Pokémon-sarjaan perustuvassa elokuvassa nähdään myös Justice Smith sekä Kathryn Newton. Reynolds kuullaan puolestaan ainoastaan tietokoneanimoidun Pikachun äänenä.

  Juoni vie Pikachun selvittämään nuoren pojan kidnapatun isän tapausta, jonka tutkimiseen osallistuu myös Newtonin esittämä toimittaja.

  Rob Letterman ohjaa elokuvan Alex Hirschin ja ...