Päättynyt: Deadpool-kilpailu

Kilpailuaika: 
13.06.2016 - 16:21 <-> 26.06.2016 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Aati Lyyra, Eero Pakkanen ja Heikki Pennanen. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Deadpool

Roisi ja itsestään tietoinen sarjakuvasankari Deadpool saa viimein hahmolleen uskollisen sovituksen valkokankaalla. Ja sama rääväsuu saapuu pian myös kotiteattereihin, sillä elokuva julkaistaan Suomessa DVD:nä ja Blu-rayna 27.6.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa tuoreen Deadpool-elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Käy ensin tykkäämässä Filmaatikon Facebook-sivuja. Vastaa sen jälkeen kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 26.6. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.