Päättynyt: Frankenweenie-kilpailu

Kilpailuaika: 
03.05.2013 - 23:10 <-> 12.05.2013 - 21:00
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavaa oikein vastannutta: Miia Bauer. Lämpimät onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Frankenweenie

Huisin jännä vaha-animaatio Frankenweenie on ohjaaja Tim Burtonin paluu makaaberin lastensadun pariin. Nuori Victor menettää koiransa kurjassa onnettomuudessa. Tieteen avulla hän kuitenkin onnistuu herättämään karvatassunsa takaisin eloon, mutta vilkas otus ei ole enää aivan omanlaisensa. Mustavalkoinen jännityselokuva julkaistaan Suomessa ensimmäistä kertaa DVD- ja blu-ray-julkaisuna perjantaina 10.5.

Filmaatikko ja The Walt Disney Company Nordic järjestävät yhteistyössä kilpailun, jossa yksi onnekas voi voittaa Frankenweenie-elokuvaan liittyvän teemapaketin, johon kuuluvat laukku, kello ja vihko (kuvat alla).

Voit osallistua kilpailuun vastaamalla seuraavaan kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähettämällä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 12.5. klo 21:00.

Palkinto arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Oikeat vastaukset olivat:

A) 1984

C) Mary Shelley

A) Corpse Bride

Frankenweenie-kello
Frankenweenie-laukku
Frankenweenie-vihko