Päättynyt: Game of Thrones -kilpailu

Kilpailuaika: 
05.12.2017 - 14:00 <-> 12.12.2017 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Ritva Savolainen-Kontro, Jari Melanen ja Toni Neuvonen. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Game of Thrones

Talvi on viimein täällä! Myös Westeros on aikeissa joutua ikuisen roudan kouriin huippusuositun Game of Thronesin seitsemännellä kaudella, joka saapuu viimein kauppojen hyllylle. Seitsemäs tuotantokausi julkaistaan Suomessa DVD:nä ja Blu-rayna 11.12.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa tuoreen Game of Thrones -sarjan seitsemännen kauden haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Vastaa kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy tiistaina 12.12. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.