Päättynyt: Ghost in the Shell -kilpailu

Kilpailuaika: 
01.08.2017 - 12:00 <-> 13.08.2017 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Elise Nuojua, Kim Kangasniemi ja Johanna Patteri. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Ghost in the Shell

Suosittu japanilainen mangasarja Ghost in the Shell nähdään viimein kokoillan elokuvana uudessa Hollywood-sovituksessa. Kyberneettisten poliisien ja hakkeroivien terroristien pariin päästäänkin myös Suomessa pian, kun Ghost in the Shell julkaistaan DVD:nä ja Blu-rayna 7.8.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa uuden Ghost in the Shell -elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Vastaa kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 13.8. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.