Päättynyt: Hitman: Agent 47 -kilpailu

Kilpailuaika: 
28.12.2015 - 16:08 <-> 10.01.2016 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Sami Kuusimäki, Sami Isopahkala ja Jussi Kaila. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Hitman: Agent 47

Suosittuun toimintapelisarjaan perustuva Hitman: Agent 47 tuo kaljupäisen salamurhaajan jälleen valkokankaalle. Tällä kertaa tappavaa oikeutta nimikkosankarina jakaa Rupert Friend. Elokuva julkaistaan DVD:nä ja Blu-rayna 11.1.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa tuoreen Hitman: Agent 47 -elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Käy ensin tykkäämässä Filmaatikon Facebook-sivuja. Vastaa sen jälkeen kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 10.11. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.