Päättynyt: Ice Age -kilpailu

Kilpailuaika: 
08.11.2016 - 17:10 <-> 20.11.2016 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Päivi Sääskilahti, Ella-Maaria Lyyra ja Toni Neuvonen. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Ice Age

Alkavaan talveen voi hakea lisäkylmyyttä jääkaudesta, kun tuttu eläinkolmikko Manny, Sid ja Diego palaavat jälleen ystävineen uudessa animaatiossa Ice Age 5: Törmäyskurssilla. Karvaturrien tuoreimpaan huimaan seikkailuun päästään pian myös kotisohvilta käsin, sillä elokuva julkaistaan Suomessa DVD:nä ja Blu-rayna 21.11.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa mahtavan, kaikki viisi Ice Ace -elokuvaa sisältävän kokoelman haluamassaan formaatissa sekä tuoreimman leffan hengessä mallinnetun ravistettavan tähtisädetikun.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Vastaa kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 20.11. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.