Päättynyt: Independence Day: Uusi uhka -kilpailu

Kilpailuaika: 
26.10.2016 - 17:21 <-> 06.11.2016 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Joona Suomi, Olli Kokkonen ja Paula Pilhjerta. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Independence Day: Uusi uhka

Ihmiskunta on jälleen uhattuna, kun avaruuden muukalaiset hyökkäävät jälleen Maahan katastrofielokuvajatkossa Independence Day: Uusi uhka. Ihmisten viimeistä taistelua päästään tiirailemaan myös olohuoneissa, kun elokuva julkaistaan DVD:nä ja Blu-rayna Suomessa 7.11.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa Independence Day -kokoelman, joka sisältää vuonna 1996 julkaistun alkuperäisteoksen sekä nyt saapuvan jatko-osan, haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Vastaa kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 6.11. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.