Päättynyt: Mike ja Dave häädeittejä vailla -kilpailu

Kilpailuaika: 
12.12.2016 - 16:50 <-> 18.12.2016 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Sami Kuusimäki, Jarkko Sumanen ja Jori Alhonen. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Mike ja Dave häädeittejä vailla

Kohta on aika käpertyä takan lämpöön ja joulun odotukseen, mitä ajatellen televisioon on hyvä hommata hieman katseltavaa. Sellaista tarjoaisi tositapahtumiin perustuva kreisikomedia Mike ja Dave häädeittejä vailla, joka julkaistaan Suomessa DVD:nä ja Blu-rayna 19.12.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa tuoreen Mike ja Dave häädeittejä vailla -elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Vastaa kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 18.12. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.