Päättynyt: Teenage Mutant Ninja Turtles -kilpailu

Kilpailuaika: 
10.10.2016 - 15:50 <-> 23.10.2016 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Eija Kasurinen, Heidi Savonlahti ja Harri Järvinen. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Teenage Mutant Ninja Turtles

Teini-ikäiset teinimutanttikilpikonnat valloittavat jälleen olohuoneet, kun sankarinelikon uusin elokuva Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows saapuu kauppoihin. Suomessa elokuva julkaistaan DVD:nä ja Blu-rayna 24.10.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa Teenage Mutant Ninja Turtles -kokoelman, joka sisältää sekä vuonna 2014 ilmestyneen ensimmäisen elokuvan että nyt saapuvan jatko-osan, haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Käy ensin tykkäämässä Filmaatikon Facebook-sivuja. Vastaa sen jälkeen kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 23.10. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.