Päättynyt: Vihdoin kotona -kilpailu

Kilpailuaika: 
16.07.2015 - 16:41 <-> 29.07.2015 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Mona Leinonen, Inka Mikkonen ja Samu Koivulahti. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Vihdoin kotona

DreamWorks Animationin värikäs muukalaisseikkailu Vihdoin kotona tuo yhden yksinäisen muukalaisen ja orvoksi jääneen tytön yhteen, kun kaksikko lähtee suurelle pakoreissulle etsimään jälkimmäisen äitiä. Vauhdikkaan seikkailun aikana kohdataan niin jännittäviä hetkiä kuin tutustutaan omaan sisällä odottavaan sankariin. Suomessa elokuva julkaistaan Blu-rayna ja DVD:nä maanantaina 27.7.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa Vihdoin kotona -elokuvan haluamassaan formaatissa (3D Blu-ray, Blu-ray tai DVD)

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Käy ensin tykkäämässä Filmaatikon Facebook-sivuja. Vastaa sen jälkeen kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy keskiviikkona 29.7. klo 23:59. 

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.