Marvel sai talliinsa Benicio Del Toron

Benicio Del Toro

Benicio Del Toro (kuvassa) on viimeisin lisäys Marvel-elokuva Guardians of the Galaxyn ensembleen. Näyttelijän tarkasta roolista ei ole vielä tietoa, mutta kyseessä on lähteiden mukaan Marvel-universumin kannalta tärkeä ja suuri hahmo, joka tullaan näkemään todennäköisesti myös muissa Marvelin tuotannoissa.

Näyttelijäkiinnitys onkin herättänyt vilkkaita keskusteluja internetfoorumeilla. Monien mielestä Del Toro saatetaan nähdä superroisto Thanoksena, jonka profiili nähtiin jo Avengers-elokuvan lopputekstien jälkeisessä kohtauksessa. Osa puheista puoltaa taas näyttelijän roolihahmoksi Rocket Raccoonia, jolloin mies nähtäisiin hyvien puolella.

Del Toro ei suinkaan ole ainoa lähipäivien kiinnitys elokuvaan. Doctor Who -sarjasta tuttu Karen Gillan on liittynyt niin ikään elokuvaan. Hänenkään roolihahmosta ei ole tietoa, mutta varmaa on kuitenkin se, että näyttelijätär tullaan näkemään Lee Pacen ja Michael Rookerin rinnalla Guardians of the Galaxyn pahiksina. Olisiko Del Toron mahdollinen Thanos jo sitten liikaa pahan ringin neljäntenä jäsenenä?