Mustasta Pantterista tekeillä sittenkin Marvel-elokuva?

Stan Lee

New Yorkissa viime viikonloppuna järjestetty Wizard World Comic Conissa saatettiin mahdollisesti kuulla uusi nimike Marvelin Phase 3 -elokuvien joukkoon. Paljastuksen tekijänä oli itse Stan Lee (kuvassa).

”Marvelin ihmiset miettivät kuumeisesti, mistä hahmosta tehdä seuraava elokuva. Ja on erittäin todennäköistä, että he valitsevat juuri sen hahmon, minkä yleisökin haluaa nähdä, koska se on hyvä idea. Ja hiljalleen kaikki palikat loksahtavat paikoilleen, koska he ovat kuten te. He ovat faneja, jotka yrittävät miettiä, mitä fanit haluaisivat nähdä seuraavaksi, mitä me haluaisimme nähdä seuraavaksi. Joten he tekevät parhaillaan Ant-Mania, Doctor Strangea, Guardians of the Galaxya, ja ties mitä. Mainitsinko myös Black Pantherin? Nuo nimikkeet ovat ainakin minulle tuttuja”, Lee intoutui paljastamaan.

Black Panther on ollut huhujen kohteena jo jokusia kuukausia Marvelin mahdollisissa tulevaisuudensuunnitelmissa, mutta mitään varmistusta ei ole vielä saatu. Stan Lee on toki tuottajana yhtiön elokuvissa, mutta kyseessä on enemmänkin kunnianosoitus kuin varsinainen titteli. Silti miehen lipsahdus kuulostaa melko todelta, sillä listan muut leffat ovat varmistuneet saapuviksi.