Tuottaja paljastaa lisää Guardians of the Galaxy -projektista

Guardians of the Galaxy

Marvelin sarjakuvaelokuvat elävät juuri nyt menestyskautta. Kesäkuussa Iron Man 3:lla alkava Phase II -vaihe jatkuu myöhemmin elokuvilla Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy ja The Avengers 2. Marvel Studiosin tuottaja Kevin Feige puhui hieman tulevista Marvel-projekteista ja etenkin Guardians of the Galaxystä.

Thor ja Guardians of the Galaxy tulevat olemaan kosmisia. Ne sijoittuvat syvälle kosmiseen universumiin, etenkin Guardians, josta noin 95 % tapahtuu avaruudessa.”, Feige paljasti ja jatkoi erottelemalla Guardians of the Galaxyn ja The Avengers 2:n tapahtumat toisistaan: ”Se [Guardians] on ennemminkin kokonaan oma elokuvansa. Se sijoittuu samaan universumiin. Ja kun olemme olleet toisella puolella universumia toisissa elokuvissa, saatamme nähdä samoja hahmoja myös Guardiansissa. Kostajat eivät kuitenkaan tule liittymään elokuvan tapahtumiin millään tavalla.”

Elokuvan varmoissa rooleissa nähdään Chris Pratt Peter Quillina, mutta Drax Tuhoajan rooliin on toistaiseksi tunkua. Filmaatikko uutisoi vähän aikaa sitten Jason Momoan olevan vahva ehdokas viherhipiäisen mutantin rooliin, mutta nyt WWE-tappelija Dave Batista kilpailee kuulemma samasta roolista. Kevin Durand on huhujen mukaan myös projektissa mukana.

Guardians of the Galaxy saapuu teattereihin syksyllä 2014.