Päättynyt Mission: Impossible -kilpailu

Kilpailuaika: 
16.11.2015 - 18:07 <-> 29.11.2015 - 09:07
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Sari Herttua (kokoelmaboksi), Jussi Väisänen (Rogue Nation -elokuva) ja Anne Riutta (Rogue Nation -elokuva). Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Mission: Impossible - Rogue Nation

Toiminnallinen agenttisarja Mission: Impossible on ennättänyt jo viidenteen osaansa. Ethan Huntin uusia tehtäviä voi seurata kotisohvilta loppukuusta, kun Mission: Impossible - Rogue Nation julkaistaan Blu-rayna ja DVD:nä Suomessa 30. marraskuuta.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät yhteistyössä kilpailun, jossa yksi onnekas voi voittaa kaikki viisi elokuvaa sisältävän Mission: Impossible -kokoelman ja kaksi muuta Mission: Impossible - Rogue Nation -elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Käy ensin tykkäämässä Filmaatikon Facebook-sivuja. Vastaa sen jälkeen kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 29.11. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.