Päättynyt: Trolls-kilpailu

Kilpailuaika: 
06.03.2017 - 16:21 <-> 14.03.2017 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Eppu Kasurinen, Helvi Olakivi ja Valtteri Leponiemi. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Trolls

Monien lapsuuteen kuuluneet Troll-leluhahmot saapuvat uuteen maailmaan uudenlaisessa formaatissa. Värikäshiuksiset peikkohahmot saavatkin oman sateenkaarenkirjavan elokuvakokemuksen upouudesta Trollsista, joka yhdistää hahmot musiikintäytteiseen maailmaan. Elokuva julkaistaan Suomessa DVD:nä ja Blu-rayna 13.3.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa tuoreen Trolls-elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Vastaa kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy tiistaina 14.3. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.