Päättynyt: Star Trek Into Darkness -kilpailu

Kilpailuaika: 
16.09.2013 - 07:00 <-> 25.09.2013 - 12:00
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Rattana Soikkeli, Miira Tyni ja Pia Heinonen. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness jatkaa klassisen tieteissarjan uutta alullepanoa ohjaaja J. J. Abramsin vetämänä. Enterprise-miehistö kohtaa kokonaan uudenlaisen vastustajan, kun Benedict Cumberbatchin tulkitsema Khan päästää vihansa valloilleen. Suomessa elokuva julkaistaan DVD:nä ja Blu-rayna 25.9.

Filmaatikko ja Paramount järjestävät yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa Star Trek Into Darknessin Blu-ray- tai DVD-julkaisun.

Voit osallistua kilpailuun vastaamalla seuraavaan kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähettämällä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy keskiviikkona 25.9. klo 12:00.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lue Filmaatikon elokuva-arvostelu Star Trek Into Darknessista.

Oikeat vastaukset olivat:

A) Ricardo Montalbán

C) Leonard Nimoy

C) Star Trek