Päättynyt: Zoolander 2 -kilpailu

Kilpailuaika: 
13.06.2016 - 16:21 <-> 26.06.2016 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Jarno Trast, Lassi Halkosaari ja Jannika Blomvall. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Zoolander 2

Muotimaailma ei ole taas entisellään, kun Derek Zoolander tunareineen palaa lavalle. Kohelokomedia Zoolander 2:n pariin päästään pian myös kotona, sillä elokuva julkaistaan Suomessa DVD:nä ja Blu-rayna 27.6.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa uuden Zoolander 2 -elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Käy ensin tykkäämässä Filmaatikon Facebook-sivuja. Vastaa sen jälkeen kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 26.6. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.