Seuraavat X-Men-elokuvat saattavat jäädä sarjan viimeisiksi

X-Men: Apocalypse

Tuoreimpien huhujen mukaan X-Men-sarjan jatkuvuus sellaisena kuin se vuonna 2000 käynnistyi saattaa päättyä tuleviin X-Men: Apocalypse - ja Wolverine 3 -elokuviin.

Kyseessä olisi nimenomaan Bryan Singerin käynnistämän universumin päätöselokuvat, eikä mikään estä Foxia käynnistämästä sarjaa uudelleen myöhemmin.

Vaikka kyseessä on vain huhu, niin siinä on kuitenkin jossain määrin perää ottaen huomioon, että Hugh Jackman on paljastanut, ettei hän jatka enää Wolverinen roolissa Wolverine 3:n jälkeen. Apocalypse on myös hahmona sarjakuvauniversumista tunnettu universuminlaajuinen uhka, jonka vaikutukset X-Menien elokuvauniversumiin tuottaja Simon Kinberg on vihjaillut olevan merkittävät.

Tekeillä on tosin myös X-Men-aiheiset elokuvat Deadpoolista ja Gambitista, joiden täytyisi tällöin toimia jossain muussa universumissa kuin Singerin käynnistämässä. Toisaalta Gambitiksi kiinnitetyn Channing Tatumin taannoiset tuumailut hahmon poissaolosta Apocalypse-elokuvassa antavat jälleen kerran jotain pohjaa tuoreimmalle päätöshuhulle.