Tuore Star Wars -animaatio tulossa studiota ravisuttaneista irtisanomisista huolimatta

Clone Wars

Star Wars -rintamalla menee heikosti, kun joitain viikkoja sitten ilmoitettiin Star Wars: The Clone Wars -animaation loppumisesta ja eilen studion pelipuolen vastaava LucasArts-osasto ajettiin alas tuotannon osalta. Valoa pimeyteen valaa kuitenkin Lucasfilm Animation, jossa työskentelevä Dave Filoni kertoi eilen studion tulevaisuuden suunnitelmista ja aikovatko he jatkaa animaation saralla:

”No se on ainakin suunnitelmani!”, Filoni vastasi. ”Työskentelen tällä hetkellä hyvin varhaisessa vaiheessa projektia ja käymme keskusteluita siitä, miten Star Wars -animaatiot tulevat näkymään meidän tulevaisuudensuunnitelmissa. Mistä olen hyvin innoissani ja minulla on tietenkin muutamia tuttuja henkilöitä auttamassa projektissa. Kyseessä on siirtymävaihe, kuten mainitsin aiemmin, ja luulen sen johtavan mielenkiintoisiin paikkoihin ja toivottavasti näemme asioiden taas parantuvan.”

Filoni vastasi muun muassa The Clone Wars -sarjasta ja on itsekin tunnettu Star Wars -fani. Hän ei kuitenkaan paljastanut, millainen uusi sarja on tai milloin se kenties ilmestyy.