Universal raotti tulevaisuudensuunnitelmiaan

Universal Pictures

Universal Pictures piti CinemaConissa paljastusten päivän. Studio ilmoitti kattavassa tiedotteessaan liudan tulevia projekteja, joista kaikki olivat jatko-osia entuudestaan tutuille elokuville.

Autosarja Fast & Furious saa seitsemännen osan todellakin jo ensi vuonna, ja tarkempaa päivää haluavat voivat merkata kalentereihinsa 11. heinäkuun 2014. Ohjaajasta ei ole tullut vielä varmistusta, mutta Saw-luoja James Wan käy parhaillaan keskusteluja aiheesta.

Kaksi muuta jatko-osaa nähdään sen sijaan vasta vuonna 2005. Ensimmäinen on yllätyshitiksi noussut musikaali Pitch Perfect, jonka a cappella -ryhmän laulajina kuultiin Rebel Wilsonia ja Anna Kendrickia. Naiskauneutta edustaa myös toinen jatko, kun Kristen Stewartin Lumikki ja metsästäjä tuodaan valkokankaalle. Huhuista poiketen Stewart saanee ilmeisesti jatkaa elokuvassa, toisin kuin alkuperäisen ohjannut Rupert Sanders, joka oli keskeisessä osassa näyttelijättären uutisoidussa kolmiodraamassa.

Lopuksi studion puheenjohtaja Adam Fogelson paljasti, että uutta Bournea työstetään aktiivisesti. Sen sijaan siitä, seuraako elokuva Bournea, Crossia vai kenties kumpaakin, ei ole tietoa.