Päättynyt: Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille -kilpailu

Kilpailuaika: 
03.02.2017 - 16:21 <-> 12.02.2017 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Jori Alhonen, Tero Ala-Poikela ja Kim Chau. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille

Kulttiohjaaja Tim Burton palaa kameran taakse uudessa värikkäässä koko perheen elokuvassa Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille, joka sovittaa samannimisen jännittävän nuorten kirjan valkokankaalle. Elokuva julkaistaan Suomessa DVD:nä ja Blu-rayna 13.2.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa tuoreen Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille -elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Vastaa kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 12.2. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.