Päättynyt: Fantastic Four -kilpailu

Kilpailuaika: 
02.12.2015 - 15:07 <-> 13.12.2015 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Mika Blomberg, Ari Mustikkamaa ja Satu Rantanen. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Fantastic Four

Supersankarit ovat laskeutuneet toden teolla keskuuteemme. Marvelin viimeisin on Fantastic Four -nelikkoon keskittyvä samanniminen toimintaelokuva, joka esittelee sarjakuvien sivuilta tutun nelikon jälleen valkokankaalla. Elokuva julkaistaan DVD:nä ja Blu-rayna 7.12.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa tuoreen Fantastic Four -elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Käy ensin tykkäämässä Filmaatikon Facebook-sivuja. Vastaa sen jälkeen kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy sunnuntaina 13.12. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.