Päättynyt: Boss Baby -kilpailu

Kilpailuaika: 
04.09.2017 - 12:00 <-> 13.09.2017 - 23:59
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein vastanneita: Janne Pitkänen, Marjaana Nieminen ja Tanja Dahlström. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Boss Baby

DreamWorks Animationin lippuluukulla menestynyt animaatioelokuva Boss Baby tekee tuloaan viimein myös katsojien olohuoneisiin. Riemastuttava komedia normaalia aikuismaisemmasta vauvasta saakin uuden esityskerran kotisohvilta, kun elokuva julkaistaan Suomessa DVD:nä ja Blu-rayna 4.9.

Filmaatikko ja Fox-Paramount järjestävät julkaisun kunniaksi yhteistyössä kilpailun, jossa kolme onnekasta voi voittaa uuden Boss Baby -elokuvan haluamassaan formaatissa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Vastaa kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähetä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy keskiviikkona 13.9. klo 23:59.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.