Päättynyt: Viisi legendaa -kilpailu

Kilpailuaika: 
25.03.2013 - 00:01 <-> 03.04.2013 - 21:00
Kilpailu on päättynyt. Onnetar suosi seuraavia oikein (oikea vastausrivi: B, C, B) vastanneita: Minna Oksman ja Tuukka Puumala. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Viisi legendaa

Viisi legendaa on jännittävä seikkailuelokuva, jossa seurataan lapsuuden maagisia satuhahmoja näiden pelastaessa maailmaa Möröltä. Värikkään 3D-animaation ääninäyttelijöinä kuullaan muun muassa Chris Pinea, Alec Baldwinia, Hugh Jackmania ja Isla Fisheria. Suomessa elokuva julkaistaan DVD:nä ja Blu-rayna 3.4.

Filmaatikko ja Paramount järjestävät yhteistyössä kilpailun, jossa kaksi onnekasta voi voittaa Viisi legendaa -elokuvan Blu-ray- tai DVD-julkaisun.

Voit osallistua kilpailuun vastaamalla seuraavaan kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen oikein ja lähettämällä vastauksesi alla olevan osallistumislomakkeen kautta. Vastausaika päättyy keskiviikkona 3.4. klo 21:00.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.