Kahdesta PS3:n yksinoikeuspelistä tehdään animaatioelokuvat

Ratchet & Clank

Rainmaker Entertainment ja Blockade Entertainment ovat liittäneet voimansa tehdäkseen PS3-konsolille julkaistuista Ratchet & Clank - sekä Heavenly Sword -peleistä animaatiot. Ensiksi mainittu tuodaan ihan valkokankaalle 3D-elokuvana, kun taas Heavenly Sword ilmestyy suoraan DVD:lle ja blu-raylle.

Ratchet & Clank -pelit kertovat Ratchet-nimisestä karvaturrista ja tämän älykkäästä luottoapurista, pienestä Clank-robotista, jotka pelastavat galaksin erinäisiltä uhilta. Elokuvaversion ohjaa Jericca Cleland TJ Fixmanin käsikirjoituksen pohjalta. Fixman on pelin luoneen Insomniac Gamesin käsikirjoittaja.

Heavenly Sword on puolestaan elokuvallisia kerrontaelementtejä sisältänyt toimintaseikkailu, jossa seurattiin punatukkaisen Narikon kostonjanoista retkeä despootti Bohania vastaan. Peli tuli ennen kaikkea tunnetuksi siitä, että Klonkku-tulkki ja motion capture -tekniikan pioneeri, Andy Serkis, auttoi tuotantoa niin käsikirjoituksen, ohjauksen, näyttelyn kuin liiketunnistustekniikankin saralla.

Ratchet & Clankista julkaistiin samalla pieni maistiainen, joka varmistaa, että pelisarjan alkuperäiset ääninäyttelijät, James A. Taylor, David Kaye ja Jim Ward, palaavat tuttuihin rooleihinsa.