Reylle, Finnille ja muille uusille Star Wars -hahmoille suunnitteilla jo uusia elokuvia

Star Wars

Lucasfilmin toimitusjohtaja Kathleen Kennedy on paljastanut suunnittelevansa jo Star Wars -elokuvien seuraavaa vuosikymmentä, joka sisältää uusia tarinoita Reyn, Finnin ja muiden uusien tuttujen parissa.

– Mietimme parhaillaan seuraavan kymmenen vuoden Star Wars -tarinoita ja tarkastelemme kerronnallisesti, minne ne saattaisivat mennä. Tulevat tarinat Reyn, Poen, Finnin ja BB-8:n matkassa Episode IX:n jälkeen – mutta tarkastelemme samalla myös henkilöitä, jotka olisi mielenkiintoista tuoda Star Warsin maailmaan ja veisivät meidät paikkoihin, joissa emme ole käyneet, Kennedy mainitsee.

The Force Awakens -osan myötä uusiksi päähenkilöiksi nousseet hahmot nähtäneenkin valkokankaalla vielä trilogian päättymisen jälkeen, vaikka mitään virallisia elokuvia heidän suhteen ei olekaan lyöty lukkoon.

Vanhojen hahmojen luo palaaminen sekä kokonaan uusien esittely ei ole tosin ollut Lucasfilmille mikään uusi villitys, sillä muun muassa Rogue One -elokuva sekä tuleva Solo: A Star Wars Story pohjautuvat samaan konseptiin. Yhtiö on tuottanut myös useita samaan universumiin sijoittuvia animaatiosarjoja.

Star Wars: The Last Jedi saapuu teattereihin joulukuussa.