Filmaatikko.fi - tuoreimmat leffauutiset

 • 23.08.17 15:43
  Common

  Starz on ostanut oikeudet työnimellä Black Samurai kulkevalle sarjalle, jonka pääosaan on kiinnitetty Common (kuvassa).

  Sarja perustuu samannimiseen Marc Oldenin kirjoittamiin kirjoihin, jotka seuraavat Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukkojen sotilasta, jonka elämä muuttuu kun tämä kohtaa legendaarisen japanilaisen mestarin ja oppi samurain salat.

  Televisiotuotannon käsikirjoituksesta vastaavat Cormac ja Marianne Wibberley, jotka on kiinnitetty myös sarjan vetäjiksi.

  Aiheesta on tehty jo...

 • 23.08.17 13:30
  Stranger Things

  Dufferin veljekset Matt ja Ross ovat paljastaneet saaneensa tilauksen Stranger Thingsin kolmannelle kaudelle.

  Ross paljastaa lisäksi, että kaksikko harkitsee tällä hetkellä sarjan kokonaiskestoksi noin neljän kauden mittaa. Heidän nykyiseen suunnitelmaan ei kuitenkaan kuulu tällä hetkellä miettiä liiaksi vielä kolmatta kautta pidemmälle.

  Toinen tuotantokausi käynnistyy ensimmäisen osan jälkimainingeista ja seuraa tuttua ystäväporukkaa, joka yrittää totuttautua uuteen eloon maailmassa, joka osoittautui hiljattain...

 • 23.08.17 11:13
  Joker

  Warner Bros ja DC Comics ovat aloittaneet varhaiset neuvottelut uudesta supersankarielokuvasta, joka keskittyisi sarjakuvakustantamon ikoniseen Jokeriin.

  Projektin ohjaajaksi on kiinnitetty Hangover-elokuvista parhaiten tunnettu Todd Phillips, joka vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Scott Silverin kanssa. Elokuvan yhtenä tuottajana häärää puolestaan Martin Scorsese.

  Yhtiöiden tarkoituksena on käynnistää kokonaan uusi, toistaiseksi vielä nimeämätön DC-elokuvien sivuhaara, joka laajentaa sarjakuvakustantamon...

 • 22.08.17 15:51
  Pedro Pascal

  Sonyn toimintaelokuva The Equalizerille suunnitteilla oleva jatko-osa on kiinnittänyt tuotantoonsa Pedro Pascalin (kuvassa).

  Näyttelijän tarkemmasta roolihahmosta ei ole vielä kuitenkaan tietoa, mutta Denzel Washington palaa elokuvan päärooliin. Myös Antoine Fuqua aikoo saapua takaisin ohjaajaksi.

  Richard Wenkin käsikirjoittama elokuva on tarkoitus saapua teattereihin syksyllä 2018. 

 • 22.08.17 13:44
  Ed Skrein

  Kehitteillä oleva Hellboy-uusioversio on kasvanut uudella näyttelijällä, kun Ed Skrein (kuvassa) on kiinnitetty tuotantoon.

  Näyttelijä nähdään elokuvassa Bureau of Paranormal Research and Defensen vartijana, Ben Daimiona, joka pystyy muuntautumaan jaguaariksi jouduttuaan kivun kohteeksi.

  David Harbour on kiinnitetty elokuvan nimikkohahmoksi, minkä lisäksi muissa rooleissa nähdään muun muassa Ian McShane ja Milla Jovovich.

  Neil Marshall ohjaa elokuvan.