Filmaatikko.fi - tuoreimmat leffauutiset

 • 22.05.17 16:40
  Resident Evil

  Milla Jovovichin tähdittämä Resident Evil -elokuvasarja ollaan aikeissa käynnistää uusiksi alkuvuodesta ilmestyneen Resident Evil: The Final Chapterin päätteeksi.

  Tulevan uusioversion alustava tuotanto on jo käynnistetty, mutta toistaiseksi projektiin ei ole kiinnitetty vielä ohjaajia tai näyttelijöitä. Myöskään elokuvan juonesta ei ole kerrottu vielä mitään.

  Kuusi elokuvaa saanut elokuvasarja perustuu Capcomin samannimiseen toiminta- ja kauhupelisarjaan. Elokuvien ohjaajana on toiminut Paul W.S. Anderson.

 • 22.05.17 14:35
  Tom Hardy

  Sonyn Marvel-elokuva Venom on kiinnittänyt muukalaissymbioottinsa nimikkorooliin Tom Hardyn (kuvassa).

  Lähteiden mukaan näyttelijä viimeistelee parhaillaan sopimustaan saapua elokuvan Eddie Brockiksi, joka saa itseensä tämän Venomiksi muuttavan muukalaissymbiootin.

  Elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty Ruben Fleischer, joka sovittaa elokuvan Scott Rosenbergin ja Jeff Pinknerin käsikirjoituksen pohjalta.

  Venomin on määrä saapua teattereihin lokakuussa 2018.

 • 22.05.17 12:26
  Arnold Schwarzenegger

  Cannesissa parhaillaan Wonders of the Sea 3D -dokumenttia mainostava Arnold Schwarzenegger (kuvassa) on paljastanut tapahtumassa palaavansa vielä ikonisen Terminaattorin rooliin.

  Schwarzenegger kertoo projektin etenevän ja alkuperäisen ohjanneen James Cameronin palaavan tuottajaksi. Parhaillaan Cameron ideoikin elokuvasarjalle muutamia ideoita tulevaksi suunnaksi.

  Samassa yhteydessä näyttelijä paljasti myös Conanin uudelleenkäynnistyksen olevan edelleen kehitteillä, mutta käsikirjoitusta kirjoitetaan parhaillaan kokonaan...

 • 19.05.17 15:52
  The Dark Crystal: Age of Resistance

  Netflix on julkistanut tuovansa Jim Hensonin vuonna 1982 julkaistulle fantasiaklassikolle The Dark Crystal upouuden esiosan.

  The Dark Crystal: Age of Resistance on kokonaan uusi kymmenosainen esiosa, joka sijoittuu ajallisesti ennen alkuperäisteoksen tapahtumia. Juoni seuraa kolmea gelflingiä, jotka käynnistävät vastarinnan aallon huomattuaan kauhean salaisuuden Skeksisin voimien takana.

  Louis Leterrier vastaa sarjan ohjauksesta ja tuotannosta.

 • 19.05.17 13:28
  Charles Dance

  Godzilla: King of the Monsters -hirviöelokuva on lisännyt tuotantoonsa Charles Dancen (kuvassa) sekä edellisosan roolinsa uusivan Sally Hawkinsin tuotantoonsa.

  Tuotantoon on entuudestaan kiinnitetty Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Ken Watanabe ja Aisha Hinds.

  Elokuvan juonesta ei ole kuitenkaan vielä tietoa.

  Michael Dougherty ohjaa elokuvan, joka saapuu teattereihin toukokuussa 2019.