Filmaatikko.fi - tuoreimmat leffauutiset

 • 21.06.17 19:40
  Corey Stoll

  Damien Chazellen seuraava ohjaustyö First Man on kiinnittänyt huomionsa Corey Stollin (kuvassa), joka on aikeissa saapua elokuvaan Buzz Aldriniksi.

  Josh Singerin käsikirjoittama elokuva seuraa NASA:n operaatiota lähettää ihminen ensimmäisenä kuuhun ja seuraa Neil Armstrongia vuosien 1961-1969 välisenä aikana. Elokuva perustuu James R. Hansenin kirjaan.

  Ryan Gosling on kiinnitetty elokuvan Armstrongiksi, minkä lisäksi tuotantoon saapuu Kyle...

 • 21.06.17 17:28
  Jack Black

  Jack Black (kuvassa) on kiinnitetty pääosaan ja Eli Roth ohjaajaksi tulevaan The House with a Clock in Its Walls -elokuvaan.

  John Bellairsin samannimiseen lastenkauhukirjaan perustuva elokuva seuraa enonsa luokse muuttavaa orpopoikaa, joka saa selville enonsa olevan oikea noita. Black esittää kyseistä enoa.

  Vuonna 1973 julkaistun kirjan adaptaatiosta vastaa Eric Kripke.

 • 21.06.17 15:18
  Riley Keough

  Riley Keough (kuvassa) on kiinnitetty toiseen päärooliin HBO:n tulevaan valmentaja Joe Paternosta kertovaan toistaiseksi vielä nimeämättömään elokuvaan.

  Tuotannon pääosaan on kiinnitetty jo Al Pacino, joka nähdään Paternon roolissa. Elokuva seuraa hänen uran nousua ja laskua, kun ilmeni hänen tietäneen Jerry Sanduskyn tekemästä seksuaalisesta häirinnästä, mutta jättäen asian huomioimatta.

  Keough nähdään elokuvassa Sara Ganimina, 23-vuotiaana journalistina, joka raportoi tapahtumasta...

 • 21.06.17 13:36
  Watchmen

  Alan Mooren ikoninen Watchmen-sarjakuva on aikeissa saada uuden elämän HBO:lla, joka on kehittämässä aiheesta uutta televisiosarjaa.

  Damon Lindelof käy parhaillaan keskusteluja projektista, joka on lähteiden mukaan varhaisessa kehitysvaiheessa. Virallista sopimusta ei ole kuitenkaan vielä tehty.

  Vuonna 1986 julkaistu Watchmen seuraa entisiä naamiosankareita, jotka kokoontuvat jälleen yhteen, kun yksi heidän entisen tiimin jäsenistä surmataan salaperäisesti.

  Sarjakuvasta on tehty myös Watchmen-elokuva, jonka...

 • 21.06.17 11:35
  Phil Lord ja Christopher Miller

  Tekeillä oleva Star Wars -aiheinen Han Solo -elokuva on menettänyt ohjaajansa Phil Lordin ja Christopher Millerin (molemmat kuvassa), vaikka kuvaukset ovat ennättäneet jo alkaa.

  Lucasfilmin julkaisemassa tiedotteessa ohjaajien lähdön syyksi ilmoitetaan taiteelliset erimielisyydet ohjaajien ja tuotantoyhtiön välillä. Elokuvalle etsitään parhaillaan uutta ohjaajaa.

  Tuotannon pääroolissa nähdään Aldren Ehrenreich, jonka lisäksi elokuvaan on kiinnitetty myös Emilia Clarke, Woody Harrelson...