Filmaatikko.fi - tuoreimmat leffauutiset

 • 28.02.17 15:42
  Stephen Moyer

  Foxin kehitteillä oleva X-Men-sarja on kiinnittänyt tuotantonsa pääosaan Stephen Moyerin (kuvassa).

  Bryan Singerin ohjaama pilotti seuraa vanhempia, joiden lapset osoittautuvat mutanteiksi. Hallituksen jahtaamina perhe joutuu karkaamaan maanalaisen mutanttiorganisaation riveihin taistelemaan sortajiaan vastaan.

  Moyerin lisäksi tuotantoon on kiinnitetty entuudestaan Jamie Chung ja Blair Redford.

 • 28.02.17 13:35
  Star Trek: Discovery

  CBS on paljastanut käynnistävänsä uuden Star Trek: Discovery -sarjansa joko loppukesästä tai todennäköisemmin alkusyksystä.

  Alkujaan sarjan oli määrä käynnistyä jo toukokuussa, mutta julkaisua siirrettiin hiljattain tuonnemmaksi. Nyt tuoreimpien tietojen mukaan uusi julkaisu nähtäisiin kuluvan vuoden syksyn tietämillä.

  Sarjan ovat luoneet Bryan Fuller ja Alex Kurtzman. Tuotannon pääosissa nähdään Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp ja Michelle Yeoh.

 • 28.02.17 11:32

  Godzilla: King of Monstersin hirviöjahtiin on liittynyt uutena Vera Farmiga (kuvassa), joka liittyy juonen keskiössä olevan perheen äidiksi.

  Perhekolmion muissa kulmissa nähdään Kyle Chandler isänä ja Millie Bobby Brown näiden tyttärenä. Monsterielokuvan tarkemmasta juonesta ei ole kuitenkaan vielä tietoa.

  Alkuperäisteoksesta palaavista näyttelijöistä ei nähdä jatkossa näillä näkymin kuin Ken Watanabe.

  Michael Dougherty ohjaa elokuvan Zach Shieldsin...

 • 27.02.17 13:37
  Cress Williams

  CW:n tuleva DC-sarja Black Lightning on löytänyt sopivan päähenkilön Cress Williamsista (kuvassa).

  Greg Berlantin, Mara Brock Akilin ja Salim Akilin luoma sarja seuraa kaavunsa narikkaan jättänyttä Jefferson Piercea, joka joutuu palaamaan entisen alter egonsa rooliin, kun tämän lähipiiri uhkaa joutua ongelmiin.

  Tony Isabellan ja Trevor Von Eedenin luoma supersankari, joka nähtiin sarjakuvien sivuilla ensimmäisen kerran vuonna 1977. Hahmon voimina on kyky hallita...

 • 27.02.17 11:40
  Patrick Stewart

  Patrick Stewart (kuvassa) on paljastanut tulevan Loganin olevan näyttelijän viimeinen X-Men-elokuva.

  Stewart on esittänyt professori Charles Xavieria vuonna 2000 käynnistyneestä elokuvasarjasta alkaen, mutta tuorein Wolverine-sovitus Logan on miehen omien sanojensa mukaan täydellinen joutsenlaulu hahmolle.

  Tämän myötä kaksi X-Men-elokuvasarjassa alusta lähtien ollutta näyttelijää, Hugh Jackman ja Patrick Stewart, jättävät sarjan taakseen tulevan Loganin myötä. Jackman nähdään elokuvassa vielä...