Filmaatikko.fi - tuoreimmat leffauutiset

 • 20.10.16 13:46
  Christopher Lloyd

  12 Monkeys -sarja on kasvanut kolmannelle kaudelle aikamatkailun veteraanilla, kun tuotantoon on kiinnitetty Christopher Lloyd (kuvassa).

  Lloyd nähdään sarjassa karismaattisena mutta tappavana Army of the 12 Monkeys -kultin johtajana.

  Samannimiseen elokuvaan perustuva tieteissarja seuraa tulevaisuudesta menneisyyteen saapuvaa miestä, joka pyrkii estämään tulevaisuudessa tapahtuvan virusepidemian. Sarjan pääosissa nähdään muun muassa Aaron Stanford, Kick Acevedo ja Amanda Schull.

 • 20.10.16 11:32
  Willy Wonka

  Warner Bros. on ostanut itselleen elokuvaoikeudet Roald Dahlin Willy Wonkaan, jonka tuotantoyhtiö on aikeissa sovittaa jälleen elokuvaksi.

  Simon Richin käsikirjoitus keskittyy nimenomaan Willy Wonkan hahmoon, mutta toistaiseksi ei ole tietoa, perustuuko elokuva suoraan Dahlin kirjoihin vai onko kyseessä originelli tarina.

  Hahmona on aiemmin esittänyt Gene Wilder (kuvassa) vuonna 1971 ja Johnny Depp vuonna 2005.

 • 20.10.16 09:00
  Guardians of the Galaxy Vol. 2

  Marvel Studios on julkaissut ensimmäisen puolitoistaminuuttisen teaserin tulevasta supersarjakuvajatkostaan Guardians of the Galaxy Vol. 2.

  Teaseri johdattelee katsojat maailmaan, jossa Guardiansit matkaavat etsimään Star-Lordin isää Egoa ja pyrkivät pitämään oman ryhmänsä samalla kasassa.

  Pääosissa nähdään muun muassa Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Kurt Russell ja Karen Gillan.

  Guardians of the Galaxy...

 • 19.10.16 15:45
  Domhnall Gleeson

  Domhnall Gleeson (kuvassa) on kiinnitetty Beatrix Potterin lastenkirjoihin perustuvan Peter Rabbitin ilkeäksi farmariksi.

  Sonyn tuottama elokuva tuo tutun jänön ja tämän ainaiset taistelut ilkeää Mc. McGregoria ja hänen puutarhaa vastaan tietokonetehosteita hyödyntävässä live-formaatissa.

  Peter Rabbit saapuu teattereihin alkuvuodesta 2018.

 • 19.10.16 13:35
  Lyriq Bent

  Lyriq Bent (kuvassa) on kiinnitetty Spike Leen kymmenosaisen Netflix-sarja She's Gotta Have Itin miespääosaan.

  Sarja perustuu ohjaajan vuonna 1986 julkaistuun samannimiseen elokuvaan, joka päivitetään teemojen ja tarinoiden osalta nykypäivään. Sarja seuraa DeWanda Wisen esittämää parikymppistä, joka yrittää löytää itsensä Brooklynin taidemaailmasta.

  Tuotannon muissa rooleissa nähdään muun muassa Cleo Anthony ja Anthony Ramos.