Filmaatikko.fi - tuoreimmat leffauutiset

 • 31.08.16 17:40
  Travis Fimmel

  Tositapahtumiin perustuva rikoselokuva Finding Steve McQueen on kiinnittänyt tuotantoonsa Travis Fimmelin (kuvassa) ja Kate Bosworthin.

  Mark Steven Johnsonin ohjaustyö kertoo Yhdysvaltain historian suurimmasta pankkiryöstöstä vuonna 1972, kun rosvoryhmä yrittää varastaa 30 miljoonan dollarin edestä laittomia avustuksia ja ryhtyvät kiristämään presidentti Richard Nixonia.

  Tuotantoon on jo entuudestaan kiinnitetty Forest Whitaker ja William Fichtner.

 • 31.08.16 15:27
  Richard Linklater

  Richard Linklaterin (kuvassa) seuraava ohjaustyö on Last Flag Flying, joka toimii jatko-osana vuonna 1973 ilmestyneelle The Last Detail -elokuvalle.

  Alkuperäisteos perustuu Darryl Ponicsanin kirjaan ja seuraa kahta merimiestä, jotka kuljettavat kolmatta vankilaan ja pitävät hauskaa matkalla. Vuoden 1973 teoksen pääosassa nähtiin Jack Nicholson.

  Jatko-osassa kolmikko palaa jälleen yhteen, kun he joutuvat kuljettamaan alkuperäisen vangin Irakissa kuolleen pojan ruumiista.

  Tuotannon rooleista käyvät...

 • 31.08.16 13:44
  Frederick Schmidt

  Supergirl saa toiselle kaudelle lisää pahiksia kohdattavakseen, sillä tuotantoon on kiinnitetty Frederick Schmidt (kuvassa) sarjakuvista tutuksi Metalloksi.

  Televisioversion hahmo on lähteiden mukaan kansainvälinen salamurhaaja, joka loukkaantuu pahasti taistelussaan Supergirliä ja Supermania vastaan, mutta nousee salaisen organisaation myötä uudestaan kryptoniitista voimansa saavaksi Metalloksi.

  Sarjakuvien sivuilla hahmo nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 1959. Hahmon ominaisuuksiin on lukeutunut muun muassa kyky omaksua itseensä metallia ja muovata...

 • 31.08.16 11:35
  Karen Gillan

  Jake Kasdanin ohjaama Jumanji-uusioversio on kiinnittänyt naispääosaansa Karen Gillanin (kuvassa).

  Vuonna 1995 julkaistun alkuperäisteoksen uusioversio kertoo Jumanji-nimisestä lautapelistä, joka herättää laudalla olevat olennot ja tapahtuman eloon.

  Tuotannon muihin rooleihin on kiinnitetty Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black ja Nick Jonas.

 • 31.08.16 09:00
  Liam Garrigan

  Michael Bayn tuleva Transformers: The Last Knight -jatko on saattanut löytää kuningas Arthurin Liam Garriganista (kuvassa).

  Näyttelijä käy parhaillaan keskusteluja ikonisen hahmon roolista, ja lähteiden mukaan Bayn tuleva robottirymistely rakentuu kuningas Arthurin legendan ympärille. Elokuvassa nähdäänkin Arthurin ohella myös Merlin.

  Transformers: The Last Knight saapuu teattereihin kesällä 2017.